ELECTRO QUIRIJNEN

Op zoek naar een nieuw huishoudapparaat? Kom dan zeker eens bij Electro Quirijnen langs te Brasschaat. Bij ons vindt u niet alleen producten van topkwaliteit, maar ontvangt u ook een betrouwbare service. Wij hebben al jaren ervaren met het verkopen en herstellen van huishoudtoestellen.

Electro Quirijnen biedt een compleet & hoogwaardig productengamma aan, met 100% kennis van de allernieuwste technologieën. Zoals iedere Selexion vakman streven ook wij naar correcte prijzen met een klantgerichte service. Kortom: Selexion – Beter, maar niet duurder.

In onze toonzaal vindt u werkelijk alles wat betreft witgoed. Gaande van wasmachines, droogkasten, koelkasten, stofzuigers, elektrische boilers, vaatwassers, fornuizen en meer. U vindt bij ons ook kleinere apparaten zoals magnetrons, kruimelzuigers, strijkijzers en koffiezetapparaten. Bij het maken van de juiste keuze kan u steeds zeker rekenen op het professioneel advies van één van onze ervaren medewerkers.

Electro Quirijnen werd in 1986 opgericht door Jos Quirijnen en heeft sindsdien vele klanten uit de streek verder geholpen. Doorheen ons bestaan hebben wij steeds de nadruk gelegd op kwaliteit, service en correcte prijzen.

De winkel is vrij en doorlopend toegankelijk van dinsdag t.e.m. vrijdag tussen 9u en 18u30, zaterdag van 9u tot 17u. Kom zeker eens langs om uw volgende aankoop te bespreken! U bent van harte welkom in onze winkel aan de Bredabaan te Brasschaat voor een vrijblijvende offerte.

“Electro Quirijnen, uw handelaar in huishoudtoestellen van grote merken”