ACCUMULATIEKACHELS

U overweegt de aankoop van een accumulatiekachel? Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen, plaatsen en het herstellen van accumulatiekachels van Alphaplus.

Indien het niet volledig duidelijk is wat het verschil is tussen dynamische en statische accumulatiekachels, leggen we het kort nog even voor u uit. Indien u nog meer vragen heeft, contacteer ons dan even zodat we u zo goed mogelijk kunnen bijstaan bij het maken van de juiste keuze. Dynamische accumulatiekachels zijn toestellen waarbij het mogelijk is om de ventilatoren gedurende een beperkte tijd in te schakelen om energie te besparen. Statische accumulatiekachels zijn toestellen die overdag de warmte afgeven die ze ’s nachts opgeladen hebben tijdens het goedkopere tarief.

Statische spaarkachels zijn beschikbaar in verschillende vermogens. Ze geven hun warmte af via hun oppervlakte en natuurlijke convectie, dus deze toestellen hebben geen ventilator. Ideaal voor een basistemperatuur in o.a. slaapkamers, speelkamers en gangen. Voor meer informatie over dit toestel, gelieve ons te mailen of te bellen.

Statische accumulatiekachels zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens (Kw) en afmetingen. Men heeft hierbij meestal de keuze tussen verschillende standaardkleuren. Het vermogen (Kw) wordt berekend volgens m³ van de kamer. Onderdelen voor de toestellen zijn ook te verkrijgen. Had u graag meer informatie gewenst over deze toestellen, gelieve ons te mailen of te bellen.